Wat plaats je allemaal op je visitekaartje?​

Een visitekaartje, een klein handig kaartje dat een hele nieuwe wereld kan openen. We delen dit kaartje uit aan huidige en nieuwe klantenrelaties. Maar wat moet er nu allemaal op een visitekaartje staan? Wat zijn de mogelijkheden? We sommen dit even voor je op.

Grafisch ontwerpbureau Pixelle ontwierp het visitekaartje voor Lyseonics
Grafisch ontwerpbureau Pixelle ontwierp het visitekaartje voor Lyseonics

Eerste indruk

Een visitekaartje vormt vaak een eerste indruk van uw bedrijf. Zorg voor een vliegende start met uw zakenrelatie met een professioneel visitekaartje. Neem een grafisch bureau in vertrouwen voor de opmaak van je visitekaartje. Vormgevers zijn erop getraind om je gegevens mooi en duidelijk binnen de vertrouwde huisstijl weer te geven. Ook voor het drukwerk laat je je best begeleiden om tot het beste resultaat te komen. De papierkeuze en afwerkingstechnieken zijn heel belangrijk voor het uiteindelijke resultaat. 

“Een visitekaartje is een kaartje waarop jouw belangrijkste contactgegevens staan. Het is een handige tool om snel je gegevens uit te wisselen met een zakenrelatie.”

Gegevens

Onderstaande gegevens zijn heel handig om te vermelden op een visitekaartje. Zeker het btw-nummer is een aanrader om extra te vermelden. Dit heb je soms nodig in verschillende situaties en met je visitekaartje heb je het nummer altijd bij de hand. De voornaamste gegevens om te vermelden zijn:

Afmetingen

De standaard afmetingen van een visitekaartje zijn 85 x 55 mm. Standaard wordt het visitekaartje liggend ontworpen. Als je deze afmetingen respecteert mag je er zeker van zijn dat je visitekaartje in standaard visitekaarthouders past en in portefeuille vakjes.

Maak je visitekaartje uniek

Het is leuk om het visitekaartje een extra touch te geven. Een staand visitekaartje, een afwerking met ronde hoeken of speciaal materiaal, geven een leuke touch aan je visitekaartje. De mogelijkheden zijn echt eindeloos! 

Grafisch ontwerpbureau Pixelle ontwierp het visitekaartje voor Summitcare uit Nazareth
Pixelle ontwierp het visitekaartje voor Summitcare

Op zoek naar een creatieve partner?

Pixelle helpt je graag met jouw visitekaartje, dit van ontwerp tot drukwerk. Als graphic designer hebben we reeds enkele jaren ervaring en staan erop om steeds de beste prijs-kwaliteit af te leveren. Bekijk zeker ook eens onze grafische mogelijkheden. Contacteer gerust ons om een visitekaartje op maat te laten maken.

Pauline Chevalier

Pixelle is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Deinze dat opgericht is door Pauline Chevalier. Pauline is een grafisch vormgever, webdesigner en fotograaf. Met veel passie staat ze voor u klaar om al uw grafische projecten tot een goed einde te brengen.

Laten we

samenwerken

Eerste contact via: