Wat plaats je allemaal op je visitekaartje?​

Een visitekaartje, een klein handig kaartje dat een hele nieuwe wereld kan openen. We delen dit kaartje uit aan huidige en nieuwe klantenrelaties. Maar wat zijn de belangrijkste elementen van een handig visitekaartje? Wat zijn de mogelijkheden? We sommen dit even voor je op:

“Een visitekaartje is een kaartje waarop jouw belangrijkste contactgegevens staan. Het is een handige tool om snel je gegevens uit te wisselen met een zakenrelatie.”

Afmetingen

De standaard afmetingen van een visitekaartje zijn 85 x 55 mm. Standaard wordt het visitekaartje liggend ontworpen.

Gegevens

Onderstaande gegevens zijn heel handig om te vermelden op een visitekaartje. Zeker het btw-nummer is een aanrader om extra te vermelden. Dit heb je soms nodig in verschillende situaties en met je visitekaartje heb je het nummer altijd bij de hand. De voornaamste gegevens om te vermelden zijn:

Leuke varianten

Het is leuk om het visitekaartje een extra touch te geven. Een staand visitekaartje, een afwerking met ronde hoeken of speciaal materiaal, geven een leuke touch aan je visitekaartje. De mogelijkheden zijn echt eindeloos! 

Eerste indruk

Een visitekaartje vormt vaak een eerste indruk van uw bedrijf. Zorg voor een vliegende start met uw zakenrelatie met een professioneel visitekaartje. Neem een grafisch ontwerpbureau in vertrouwen voor de opmaak van je visitekaartje. Vormgevers zijn erop getraind om je gegevens mooi en duidelijk binnen de vertrouwde huisstijl weer te geven. Ook voor het drukwerk laat je je best begeleiden om tot het beste resultaat te komen. De papierkeuze en afwerkingstechnieken zijn heel belangrijk voor het uiteindelijke resultaat. 

Pixelle grafisch ontwerpbureau

Pixelle helpt u graag met uw visitekaartje: van ontwerp tot drukwerk. We hebben reeds enkele jaren ervaring en staan erop om steeds de beste prijs-kwaliteit af  te leveren. Wil u graag een visitekaartje laten maken? Contacteer ons gerust via hello@pixelle.be.

Pauline Chevalier

Pauline Chevalier

Pixelle is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Deinze dat opgericht is door Pauline Chevalier. Pauline is een 28-jarige grafisch vormgever, webdesigner en fotograaf. Met veel passie staat ze voor u klaar om al uw grafische projecten tot een goed einde te brengen.
Facebook
LinkedIn

Laten we

samenwerken

Eerste contact via: