Over ons

Pauline Chevalier

Grafisch vormgever, webdesigner, fotografe

Na mijn studies aan de Arteveldehogeschool ben ik gestart in het bedrijfsleven als grafisch vormgever. In 2015 zette ik zelf de stap in het ondernemerschap en startte met Pixelle. Door de jaren heen is het designen uitgegroeid tot een echte passie. Ik ben jullie aanspreekpunt doorheen het project en zorg voor een vlotte communicatie. De meeste projecten neem ik zelf voor mijn rekening, afhankelijk van het project werk ook samen met enkele vaste freelancers. 

Wij vertellen uw verhaal

Wij maken designs waar we fier op zijn, rekening houdend met de vraag van de klant. Met een gerichte manier van aanpak en oog voor stijl pakken we je project aan tot het buikgevoel goed zit. Zo ontstaat kwalitatief en duurzaam design.

Grafisch bureau

Pixelle is een grafisch ontwerpbureau dat opgericht is in 2015, gevestigd in Deinze en actief in volledig Vlaanderen. Wij zorgen voor sterke visuele communicatie en stijlvolle vormgeving.

Op zoek naar een creatieve partner?

Jouw zoektocht stopt hier. We zijn zeer benieuwd naar het project dat je voor ogen hebt. Contacteer ons voor meer informatie of vraag meteen naar een offerte.