Professionele website laten maken

Het laten maken van een professionele website is tegenwoordig cruciaal voor elke onderneming. Met Pixelle als jouw digitale partner verzeker je jezelf van een website die niet alleen professioneel en gebruiksvriendelijk is, maar ook jouw onderneming versterkt en je klanten een uitmuntende ervaring biedt.

Matthys Invest uit Oostkamp liet zijn website vernieuwen door Pixelle.

Waarom een website laten maken door Pixelle?

Pixelle onderscheidt zich door een klantgerichte aanpak, waarbij duidelijke communicatie voorop staat. We creëren op maat gemaakte websites die naadloos aansluiten bij jouw unieke behoeften. Met onze uitgebreide ervaring in webdesign ontwerpen we websites die visueel aantrekkelijk, functioneel en gebruiksvriendelijk zijn, zodat jouw online aanwezigheid precies weergeeft wat je voor ogen hebt.

Pixelle maakt websites die zorgen voor een betere online zichtbaarheid.

Website gemaakt voor Micdrob Visual een fotograaf

Mogelijkheden

Of je nu een strakke zakelijke website, een dynamische e-commerce site of een portfolio-site wilt, bij ons is elke website uniek en volledig afgestemd op jouw wensen. We combineren creativiteit met functionaliteit, en zorgen voor een gebruiksvriendelijke navigatie en interactie, waardoor elke website die we creëren niet alleen indruk maakt, maar ook resultaten levert.

Carine Van den Hende uit Evergem liet een nieuwe website maken door Pixelle.

Gevonden worden

SEO, of zoekmachineoptimalisatie, is essentieel om ervoor te zorgen dat jouw website goed zichtbaar is in zoekresultaten, zoals die van Google. Dit verhoogt de kans dat potentiële klanten jou vinden. Wij richten ons op het optimaliseren van jouw site voor zoekmachines, waardoor deze niet alleen aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is, maar ook effectief de juiste bezoekers aantrekt. Met SEO vergroten we jouw online zichtbaarheid en succes.

Logopediste Laura Saelens uit Eke koos voor Pixelle om een professionele website te laten maken.

Aanpasbaar

Bij Pixelle zijn we er altijd klaar voor om aanpassingen aan jouw website te maken, zodat deze helemaal aan jouw wensen voldoet. Of je nu nieuwe content wilt toevoegen, bestaande tekst wilt aanpassen of de opmaak wilt veranderen, we zijn er om jou te helpen. We begrijpen dat jouw website een dynamisch instrument is dat moet meegroeien met jouw bedrijf. Daarom zorgen we ervoor dat jouw online aanwezigheid steeds up-to-date is en perfect aansluit bij jouw behoeften.

Logopedie Spiro uit Hasselt liet een nieuwe website maken door Pixelle

Ons werkproces

Van het eerste contact tot de lancering van je website, bij Pixelle sta jij centraal. We starten met een diepgaand gesprek om jouw behoeften en doelen volledig te begrijpen. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van je website, met veel communicatie en feedbackrondes. Zodra je volledig tevreden bent, lanceren we je website en staan we klaar voor eventuele toekomstige aanpassingen of onderhoud.

Vaak gestelde vragen

Een professionele website laten ontwerpen betekent dat experts een website voor je maken die mooi, makkelijk in gebruik en helemaal afgestemd is op wat jouw bedrijf nodig heeft. Zo krijg je een website die goed werkt, er goed uitziet en helpt om jouw doelen te bereiken.

Het proces om bij ons een website te laten bouwen verloopt als volgt:

– We starten met een verkennend gesprek om jouw wensen en doelen helder te krijgen.

– Op basis van dit gesprek stellen we een duidelijke offerte op.

– We zoeken, indien nodig, naar de ideale domeinnaam voor jouw website.

– Er wordt onderzoek gedaan naar de beste focus keywords voor SEO-optimalisatie.

– We creëren een eerste pagina met een voorlopige invulling en bespreken deze met jou.

– Vervolgens bouwen we de volledige website en vullen deze met de teksten en foto’s.

– Na een correctieronde, optimaliseren we de website voor SEO en snelheid.

– Tot slot plaatsen we de website online!

De kosten voor het laten realiseren van een website bij ons zijn maatwerk, afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften. We zorgen voor een transparante prijsberekening zonder verborgen kosten, zodat je precies weet wat je krijgt en waarom. Na het ontwerpen en bouwen van de website hanteren we een vast, vooraf overeengekomen tarief. Voor het onderhoud bieden we verschillende contracten aan, die jaarlijks gefactureerd worden, zonder je te binden aan onduidelijke en dure overeenkomsten. We staan voor heldere communicatie en een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Voor een duidelijk beeld van de kosten kun je altijd een offerte bij ons aanvragen.

Het volledig operationeel hebben van een website kan bij ons in principe binnen één week, afhankelijk van onze huidige werklast en de complexiteit van de website. Echter, de ervaring leert ons dat de doorlooptijd vaak wordt verlengd door het wachten op input van de klant, met name het aanleveren van teksten. Het schrijven van goede, effectieve teksten wordt regelmatig onderschat en uitgesteld, wat voor vertraging kan zorgen. Om dit proces te versnellen en eventuele frustraties te verminderen, bieden wij aan om de teksten voor jou te schrijven. Deze teksten worden afgestemd op jouw informatie en wensen en zijn bovendien geoptimaliseerd voor zoekmachines, wat de prestaties van je website ten goede komt. Het laten schrijven van teksten door ons is een optie waar je vrij in bent om al dan niet voor te kiezen.

Ja, wij bieden zeker hulp bij het onderhoud van jouw website na oplevering. Elk project komt met een basis onderhoudspakket, zodat je website altijd optimaal functioneert. We hebben verschillende onderhoudspakketten beschikbaar en informeren je graag over de opties die het beste aansluiten bij jouw behoeften. Het is voor ons essentieel dat jouw website altijd bereikbaar en actueel is, om te voorkomen dat je potentiële klanten misloopt.

Om ervoor te zorgen dat jouw website goed vindbaar is via zoekmachines, passen we diverse SEO-technieken toe. Tijdens de ontwikkeling van de website leggen we de nadruk op on-page SEO. Dit houdt in dat we nauwgezet de ideale zoekwoorden selecteren die aansluiten bij de inhoud van je pagina’s en deze op strategische wijze integreren. Daarnaast zorgen we ervoor dat je website technisch geoptimaliseerd is, zodat deze positief beoordeeld wordt door zoekmachines. Wat betreft off-page SEO, zoals het promoten van je website, voorzien we je van advies na de oplevering. Wij maken geen gebruik van blackhat SEO-technieken, zoals het kopen van links, omdat deze op de lange termijn schadelijk kunnen zijn voor je positie in zoekmachine-resultaten.

Zeker, na de oplevering van je website is het mogelijk om zelf content aan te passen. We stemmen de mogelijkheden af op jouw persoonlijke vaardigheden en ondersteunen je hierbij indien nodig. Onder onze klanten zijn er zowel die graag zelf wijzigingen doorvoeren als diegenen die de aanpassingen liever aan ons overlaten. Aanpassingen die we na oplevering voor jou uitvoeren, worden op basis van werkelijk bestede tijd gefactureerd. We bieden ook een onderhoudspakket aan waarbinnen je te allen tijde kleine updates kunt doorgeven, zoals het wijzigen van teksten of foto’s. Dit pakket wordt jaarlijks gefactureerd en biedt je veel flexibiliteit. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je altijd een offerte bij ons aanvragen.

We bouwen onze websites met WordPress, een platform dat ons veel mogelijkheden geeft om precies te maken wat jij nodig hebt. WordPress is heel populair omdat het veel opties biedt, maar toch makkelijk in gebruik is. Dit betekent dat we jouw website helemaal kunnen aanpassen aan jouw wensen.

Voor het ontwerp van de website gebruiken we Elementor, een handig hulpmiddel dat ons helpt om de website er precies zo uit te laten zien als jij wilt. Met Elementor kunnen we de website mooi en gebruiksvriendelijk maken, zonder dat het ingewikkeld wordt. Dit zorgt ervoor dat jouw website er niet alleen goed uitziet, maar ook fijn is voor jouw bezoekers om te gebruiken.

Professionele website laten maken?

Ben je klaar om je online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen met een website die echt bij jouw bedrijf past? Kies er dan voor om je professionele website door ons te laten maken. We kijken ernaar uit om samen jouw digitale toekomst te creëren.

Enkele gerealiseerde websites