Een professioneel logo en huisstijl laten ontwerpen?

Bij Pixelle ontwerpen we voor jou een professioneel logo dat de essentie van jouw bedrijf perfect vangt. Onze ambitie is het creëren van een logo en huisstijl design die visueel aanspreken en tegelijkertijd de fundamentele waarden en het karakter van jouw onderneming uitdrukken. Dit betekent dat je investeert in een toekomstbestendige uitstraling die echt past bij jouw bedrijf.

Logo en huisstijl van Pixelle

Waarom je logo laten maken door Pixelle?

Pixelle zet je persoonlijke voorkeuren voorop en hecht veel waarde aan een heldere communicatie. We luisteren goed naar wat je nodig hebt en ontwerpen op basis daarvan logo’s die perfect passen bij wat je wilt uitstralen met jouw onderneming. Onze expertise in grafisch ontwerp zorgt ervoor dat we logo’s maken die niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook betekenis hebben en gemakkelijk te herkennen zijn, zodat ze precies laten zien waar je zaak voor staat.

Wij ontwerpen logo's en huisstijl designs die blijven hangen.

Pixelle ontwierp het professionele logo en huisstijl voor olijfolie Finca De Fran uit Deinze

Wat maakt een logo geslaagd?

Een succesvol logo is herkenbaar, tijdloos en veelzijdig. Het moet overal kunnen schitteren, van je visitekaartje tot je website en sociale media. Bovendien moet het uniek zijn, zodat je onderneming zich kan onderscheiden van de concurrentie. Wij zorgen dat de vormgeving van onze logo’s aan al deze criteria voldoen. Op deze manier krijg je steeds een geslaagd logo.

Pixelle ontwierp het professionele logo voor RolaC

Een evenwichtig huisstijl design

Naast het ontwerpen van een professioneel logo, zorgt een evenwichtige huisstijl voor een uniforme merkbeleving, over alle contactmomenten met je klant heen. Of het nu gaat om je website, visitekaartjes of social media posts, jouw huisstijl draagt bij aan herkenning en vertrouwen bij je klanten.

Pixelle ontwierp het logo en huisstijl voor kinesitenpraktijk Huis Van De Kine uit Evergem

Wat omvat huisstijl design?

Een huisstijl omvat meer dan alleen je logo. Het bundelt alle visuele elementen die je merk vertegenwoordigen, zoals kleuren, lettertypes, beeldmateriaal en lay-out stijlen. We begeleiden je in het vastleggen van al deze elementen met een overzichtelijk huisstijlhandboek.

Vaak gestelde vragen

Om een professioneel logo door ons te laten maken, beginnen we met een verkennend gesprek om jouw stijl en de gewenste uitstraling van het logo te begrijpen. Na het ontwerpen en kiezen van het perfecte logo, krijg je niet alleen het eindontwerp, maar ook een complete huisstijl erbij. We zorgen ervoor dat jouw nieuwe logo naadloos aansluit bij de rest van je huisstijl, zodat alles één geheel vormt. Je ontvangt een huisstijlhandboek waarin alles staat wat je nodig hebt om je merk consistent te presenteren. Zo ben je meteen klaar om een sterke en herkenbare indruk te maken.

De kosten voor het laten ontwerpen van een logo met huisstijl zijn bij ons altijd op maat gemaakt. We kijken naar wat je precies nodig hebt en welke doelen je wilt bereiken met je merk. Op basis daarvan stellen we een offerte samen die perfect aansluit bij jouw wensen, zodat je verzekerd bent van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten, kun je het beste een offerte bij ons aanvragen. We zorgen ervoor dat je snel een helder antwoord krijgt.

– Een verkennend gesprek.

– Ontwerp van verschillende gevarieerde logo’s.

– Keuze van het ideale ontwerp.

– We doen nog wat kleine aanpassingen zodat het logo volledig naar wens is.

– Je krijgt je logo aangeleverd met een passend huisstijlhandboek.

Absoluut, bij ons kun je niet alleen voor een logo terecht, maar verzorgen we ook een compleet huisstijl design die naadloos aansluit op jouw nieuwe logo. Dit zorgt ervoor dat alle visuele elementen van je bedrijf – van vormgeving en kleuren tot lettertypes – één samenhangend geheel vormen. Met deze aanpak garanderen we dat de identiteit van je bedrijf consequent wordt doorgevoerd in al je communicatiemiddelen. Als onderdeel van onze dienstverlening ontvang je een huisstijlhandboek. Dit handboek is jouw houvast voor de toekomst, of je nu visitekaartjes, flyers of social media posts wilt ontwerpen, zo blijft alles in lijn met jouw bedrijfsidentiteit.

Wat onze aanpak onderscheidt van andere bureaus, is onze focus op snelle en heldere communicatie. Niemand houdt ervan om dagen of weken op een antwoord te moeten wachten, en dat begrijpen we maar al te goed. Vanaf het allereerste begin leggen we de basis voor een sterke vertrouwensrelatie. Dit betekent dat je van ons snel een duidelijke offerte kunt verwachten. Tijdens het hele proces van het ontwikkelen van je logo en huisstijl zijn we er voor je, klaar om al je vragen te beantwoorden en aanpassingen te maken waar nodig. Je hebt bij ons één vast contactpersoon die volledig op de hoogte is van jouw project, zodat je altijd weet bij wie je terecht kunt.

De tijd die nodig is om een logo en huisstijl te ontwerpen varieert afhankelijk van hoe druk we het op dat moment hebben en de deadline die je ons geeft. Goede communicatie staat bij ons voorop, dus we zorgen ervoor dat je vanaf het begin duidelijkheid hebt over de tijdslijn. Over het algemeen streven we ernaar om binnen een maand na je aanvraag jouw logo en huisstijl af te ronden. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je snel aan de slag met je nieuwe logo en huisstijl.

Om ervoor te zorgen dat jouw logo en website perfect op elkaar aansluiten, bieden we een geïntegreerde aanpak aan. Aangezien we zowel in logo- en huisstijlontwerp als in webdesign gespecialiseerd zijn, kunnen we de door ons ontworpen huisstijl naadloos integreren in de ontwikkeling van je website. Dit zorgt voor een consistente en herkenbare uitstraling over al je communicatiekanalen heen. Klanten die jouw website bezoeken, zullen direct voelen dat ze op de juiste plek zijn, dankzij de uniforme stijl die jouw merkidentiteit versterkt. Als je interesse hebt, kunnen we een offerte opstellen voor een website die perfect bij je nieuwe huisstijl past.

Om een logo voor je bedrijf door ons te laten ontwerpen, is het proces heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen. Dit kan via e-mail, door ons contactformulier in te vullen of door ons gewoon even te bellen. We staan altijd klaar om je te helpen, of je nu meteen wilt starten met een project of gewoon een vraag hebt. We begeleiden je graag door het hele proces, van het eerste idee tot het uiteindelijke ontwerp.

Bij het ontwerpen van je logo en huisstijl vinden we het essentieel dat je betrokken bent bij elke stap. We zetten sterk in op heldere communicatie en zorgen ervoor dat je continu op de hoogte bent van de voortgang. Heb je behoefte aan een update of wil je iets bespreken? Je kunt ons altijd bereiken via mail, telefoon of zelfs een videobelafspraak. Zo zorgen we ervoor dat het ontwerpproces transparant verloopt en het eindresultaat naadloos aansluit bij jouw verwachtingen.

Waarom kiezen voor Pixelle om je logo te laten maken?

Een sterke visuele identiteit is cruciaal voor je bedrijf. Elk professioneel logo wordt door ons met zorg en aandacht voor detail ontworpen. We werken nauw met je samen om een bijpassende huisstijl te creëren die jouw bedrijf perfect weergeeft.