logo en huisstijl

voor jouw bedrijf

Een professioneel logo laten ontwerpen?

Een krachtig merk begint bij een sterk logo en een evenwichtige huisstijl. Dat is waar Pixelle voor staat. We ontwerpen een professioneel logo en een performante huisstijl die jouw bedrijf laat opvallen.

Een investering in een professioneel logo is een investering in de toekomst van je bedrijf. Het is tenslotte
het gezicht van je onderneming. Het moet niet enkel esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook de waarden en
de persoonlijkheid van je bedrijf weergeven. Hierbij
draait alles om authenticiteit, we zorgen ervoor dat jouw logo de essentie van je bedrijf vastlegt en aantrekkelijk is voor je doelgroep.

Logo en huisstijl van Pixelle

Wij ontwerpen logo's die impact maken.

Wat maakt een logo geslaagd?

Een succesvol logo is herkenbaar, tijdloos en veelzijdig. Het moet overal kunnen schitteren, van je visitekaartje tot je website en sociale media. Bovendien moet het uniek zijn, zodat je onderneming zich kan onderscheiden van de concurrentie. Wij zorgen dat de vormgeving van onze logo’s aan al deze criteria voldoen.

Een evenwichtige huisstijl

Naast het ontwerpen van een professioneel logo, zorgt een evenwichtige huisstijl voor een uniforme merkbeleving, over alle contactmomenten met je klant heen. Of het nu gaat om je website, visitekaartjes of social media posts, jouw huisstijl draagt bij aan herkenning en vertrouwen bij je klanten.

Pixelle ontwierp het professionele logo voor RolaC

Wat omvat huisstijl design?

Een huisstijl omvat meer dan alleen je logo. Het bundelt alle visuele elementen die je merk vertegenwoordigen, zoals kleuren, lettertypes, beeldmateriaal en lay-out stijlen. We begeleiden je in het vastleggen van al deze elementen met een overzichtelijk huisstijlhandboek.

Waarom kiezen voor Pixelle om je logo te ontwerpen?

Een sterke visuele identiteit is cruciaal voor je bedrijf. Elk professioneel logo wordt door ons met zorg en aandacht voor detail ontworpen. We werken nauw met je samen om een bijpassende huisstijl te creëren die jouw bedrijf perfect weergeeft.