Portfolio Grafisch Ontwerp

Heeft u een vraag of wenst u een offerte?

Portfolio

Grafisch ontwerp

Doorheen de jaren hebben we reeds mooie projecten mogen uitvoeren voor verschillende klanten. Hierdoor hebben we ondertussen een goed gevuld portfolio opgebouwd. We nemen alle projecten steeds aan met een glimlach en deze zijn steeds heel gevarieerd. Onze graphic design projecten worden steeds uitgewerkt in Adobe InDesign of Illustrator, afhankelijk van het type grafisch ontwerp. 

Wie nieuwsgierig is naar onze projecten, kan hieronder een kleine selectie terugvinden uit ons portfolio. Zo heeft u al een eerste indruk van onze stijl en onze kennis. Ook voor de afwerking van de projecten, begeleiden wij u graag met de verschillende mogelijke druktechnieken. 

project in de kijker

Tom Defour Sanitair & Verwarming

Voor Tom Defour Sanitair & Verwarming mochten we een totaalproject uitwerken. 

Logo

Het logo bevat de initialen van Tom Defour en leggen een link naar de diensten die aangeboden worden. Tom is fan van heel strak design en wou dit ook in zijn logo laten terugkomen. 

Huisstijl

De huisstijl bevat strakke lettertypes en de kleuren zijn strak zwart-wit.

Visitekaartje

Bij het visitekaartje werd het modern design doorgetrokken. Voor het drukwerk kozen we voor extra dik papier 400 g/m2 en een soft touch premium afwerking. Zo is het visitekaartje extra beschermd tegen water en vuil. 

project in de kijker

Logopedie Laura Saelens

Logo

Voor de opstart van haar eigen praktijk, wou Laura graag een modern & strak logo. We verwerkten de dienst logopedie als quotes in het logo. Haar naam mocht goed zichtbaar zijn en meteen opvallen. Het logo wordt grafisch ondersteund door het vierkant zodat alles één mooi geheel vormt.

Huisstijl

De huisstijl bevat strakke lettertypes en de kleuren zijn zwart, wit & lichtroze.

Visitekaartje

We maakten bijhorende visitekaartjes. Deze werden gedrukt op mat papier 400 g/m2 en afgewerkt met een matte folie.

Flyers en enveloppen

Voor de opstart van de praktijk, maakten we de flyers voor de opening. Deze werden verspreid in gesloten enveloppen met logo. 

Sterk grafisch ontwerp

Bent u ook enthousiast?

Wij kijken er naar uit om uw creatieve ideeën uit te werken. Voor Pixelle is een vlotte communicatie steeds topprioriteit. Via onze contactpagina kan u extra informatie vragen of meteen offerte aanvragen.