Wat plaats je allemaal op je visitekaartje?​

Ontwerp van visitekaartje Summit Care

Een visitekaartje, een klein handig kaartje dat een hele nieuwe wereld kan openen. We delen dit kaartje uit aan huidige en nieuwe klantenrelaties. Maar wat moet er nu allemaal op een visitekaartje staan? Wat zijn de mogelijkheden? We sommen dit even voor je op.

Eerste indruk

Een visitekaartje vormt vaak een eerste indruk van uw bedrijf. Zorg voor een vliegende start met uw zakenrelatie met een professioneel visitekaartje. Neem een grafisch bureau in vertrouwen voor de opmaak van je visitekaartje. Vormgevers zijn erop getraind om je gegevens mooi en duidelijk binnen de vertrouwde huisstijl weer te geven. Ook voor het drukwerk laat je je best begeleiden om tot het beste resultaat te komen. De papierkeuze en afwerkingstechnieken zijn heel belangrijk voor het uiteindelijke resultaat. 

“Een visitekaartje is een kaartje waarop jouw belangrijkste contactgegevens staan. Het is een handige tool om snel je gegevens uit te wisselen met een zakenrelatie.”

Gegevens

Onderstaande gegevens zijn heel handig om te vermelden op een visitekaartje. Zeker het btw-nummer is een aanrader om extra te vermelden. Dit heb je soms nodig in verschillende situaties en met je visitekaartje heb je het nummer altijd bij de hand. De voornaamste gegevens om te vermelden zijn:

Afmetingen

De standaard afmetingen van een visitekaartje zijn 85 x 55 mm. Standaard wordt het visitekaartje liggend ontworpen. Als je deze afmetingen respecteert mag je er zeker van zijn dat je visitekaartje in standaard visitekaarthouders past en in portefeuille vakjes.

Maak je visitekaartje uniek

Het is leuk om het visitekaartje een extra touch te geven. Een staand visitekaartje, een afwerking met ronde hoeken of speciaal materiaal, geven een leuke touch aan je visitekaartje. De mogelijkheden zijn echt eindeloos! 

Vrommant visitekaartje

Hulp nodig bij je grafische projecten?

Wil je de uitstraling van jouw bedrijf verbeteren? Ben je op zoek naar een grafisch bureau dat aansluit bij jouw visie? Pixelle is de partner die je zoekt. Met expertise in grafisch ontwerp, van websiteontwikkeling tot logo en huisstijl design, bieden we op maat gemaakte oplossingen die jouw merkidentiteit versterken. Neem contact op voor een samenwerking.