Wat plaats je allemaal op je visitekaartje?​

Inhoud van dit artikel

Ontwerp van visitekaartje Summit Care

Een visitekaartje, een klein handig kaartje dat een hele nieuwe wereld kan openen. We delen dit kaartje uit aan huidige en nieuwe klantenrelaties. Maar wat moet er nu allemaal op een visitekaartje staan? Wat zijn de mogelijkheden? We sommen dit even voor je op.

Een belangrijke eerste indruk

Een visitekaartje vormt vaak een eerste indruk van uw bedrijf. Zorg voor een vliegende start met uw zakenrelatie met een professioneel visitekaartje. Neem een grafisch bureau in vertrouwen voor de opmaak van je visitekaartje. Vormgevers zijn erop getraind om je gegevens mooi en duidelijk binnen de vertrouwde huisstijl weer te geven. Ook voor het drukwerk laat je je best begeleiden om tot het beste resultaat te komen. De papierkeuze en afwerkingstechnieken zijn heel belangrijk voor het uiteindelijke resultaat. 

Grafisch ontwerpbureau Pixelle ontwierp het visitekaartje voor Lyseonics

Welke gegevens moeten er op?

Onderstaande gegevens zijn heel handig om te vermelden op een visitekaartje. Zeker het btw-nummer is een aanrader om extra te vermelden. Dit heb je soms nodig in verschillende situaties en met je visitekaartje heb je het nummer altijd bij de hand. De voornaamste gegevens om te vermelden zijn:

  • Voornaam
  • Naam
  • Bedrijf
  • Functie
  • Telefoonnummer
  • Adresgegevens
  • BTW-nummer

Wat zijn de correcte afmetingen?

De standaard afmetingen van een visitekaartje zijn 85 x 55 mm. Standaard wordt het visitekaartje liggend ontworpen. Als je deze afmetingen respecteert, mag je er zeker van zijn dat je visitekaartje in standaard visitekaarthouders past en in portefeuille vakjes.

“Een visitekaartje is een kaartje waarop je belangrijkste contactgegevens staan. Het is een handige tool om snel je gegevens uit te wisselen met een zakenrelatie.”

Maak je visitekaartje uniek

Een uniek visitekaartje zet je onmiddellijk in de spotlight. Door te kiezen voor een staand formaat of afgeronde hoeken voeg je een persoonlijke en memorabele touch toe. Materialen zoals gerecycled papier of een metallic afwerking laten niet alleen jouw stijl zien, maar kunnen ook je toewijding aan bepaalde waarden uitstralen. Kleine aanpassingen maken een groot verschil in hoe je visitekaartje wordt ontvangen en herinnerd. Kies voor elementen die jouw professionaliteit en persoonlijkheid het beste benadrukken.

Vrommant visitekaartje

Samenwerken met ons?

Wil je de uitstraling van jouw bedrijf verbeteren? Ben je op zoek naar een grafisch bureau dat aansluit bij jouw visie? Pixelle is de partner die je zoekt. Met expertise in grafisch ontwerp, van websiteontwikkeling tot logo en huisstijl design, bieden we op maat gemaakte oplossingen die jouw merkidentiteit versterken. Neem contact op voor een samenwerking.