Website op maat

Heeft u een vraag of wenst u een offerte?

Onze oplossingen

Website op maat

Een website is een must voor elke moderne ondernemer. Het is een logische toevoeging voor uw bedrijf geworden. Uw eigen visitekaartje op het web, bereikbaar voor iedereen. Met een eigen professionele website bereikt u klanten die uw zaak anders niet zouden vinden. Het is een investering die zich in een zeer korte tijd terug verdient.

Wenst u een website volledig op maat? Dan bekijken we graag wat we voor u kunnen betekenen tijdens een verkennend gesprek. Vervolgens bouwen we uw nieuwe website vanaf de basis op tot we het perfecte resultaat bereiken. Hierbij houden we steeds rekening met al uw wensen. Interesse? Neem dan zeker contact op, dan maken we een persoonlijke offerte op.

 

Misschien bent u op zoek naar een zeer betaalbare oplossing, bekijk dan zeker eens onze one-page websites en eenvoudige websites. Door gebruik te maken van een basis thema, zorgen we voor budgetvriendelijke websites die snel online beschikbaar kunnen zijn.

Onze oplossingen

Een ontwerp volledig op maat

Een website laten bouwen op maat kan een groot voordeel zijn. U bent zeker van uw eigen uniek design. We stemmen de website volledig af op uw huisstijl en voorzien verschillende functionaliteiten die zeker voor een meerwaarde zorgen.

Het juiste lettertype en indeling zorgen voor de look-en-feel die jullie willen uitstralen. We spelen in op al jullie bezoekers en zorgen voor een mooie en gebruiksvriendelijke website.

Enkele voordelen om voor een website op maat te kiezen: 

Mee met de tijd

Mobiel vriendelijk

Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone om te surfen op het internet. Het is daarom zeer belangrijk dat uw nieuwe website goed wordt vertoond op kleinere schermen. Veel concurrenten rekenen een toeslag voor deze optimalisatie. Wij vinden dat dit een basisbehoefte is en zorgen er voor dat uw website zich steeds goed gedraagt op eender welk scherm. Een mobiel vriendelijke website wordt ook wel eens een responsive website genoemd.

PROFESSIONELE TEKSTEN

Copywriting

Het neemt heel wat tijd in beslag om zelf teksten te schrijven. Vaak is de inspiratie zoek om deze dan ook nog boeiend te maken. We stellen hierbij vast dat de aanlevering van tekst om die reden vaak op zich laat wachten, met een vertraging van het project als gevolg. Wij werken samen met een vaste copywriter die deze taak op zich neemt. Hierdoor wordt uw website zeker kwalitatief opgevuld.  

 

U kan er natuurlijk ook steeds voor kiezen om zelf uw teksten aan te leveren. 

Enkele voordelen

hoe gaan we te werk

Ons stappenplan voor een website op maat

Stap 1: Domeinnaam en webruimte

Indien dit nog niet gebeurd is, registreren we een domeinnaam en webruimte voor u. 

Stap 2: Inhoud bepalen

Om uw website zelf tekstueel op te vullen kan u gebruik maken van onze gratis zoekwoordenonderzoek. U kan er ook voor kiezen om beroep te doen op onze vaste copywriter.

Stap 3: Nieuw design

We maken een volledig nieuw ontwerp op voor uw bedrijfswebsite. Dit doen we op basis van uw nieuwe of huidige huisstijl zodat alles mooi in lijn is met elkaar.

Stap 4: Aanpassingen klant

Via een aparte omgeving kan u een eerste voorbeeld van uw website bekijken. In deze stap is er voldoende ruimte om feedback te geven.

Stap 5: Responsive maken en testen

We maken uw website mobielvriendelijk en testen de website uitgebreid.  

Stap 6: Uw website wordt online geplaatst

Eénmaal de website goedgekeurd is, plaatsen we deze online. 

website laten maken

Onze troeven

Vlotte Communicatie

Vlotte communicatie

Pixelle is steeds vlot bereikbaar voor ondersteuning. Zowel telefonisch als via mail staan wij beschikbaar voor al uw vragen.

Opvulling op maat

Soorten media

Wij zorgen voor een mooie opvulling van uw website door zorgvuldig gekozen beelden & andere media uit onze vaste beeldbank.

Gratis zoekwoordenlijst

Gratis zoekwoordenlijst

Wij helpen u op weg met een gratis zoekwoordenonderzoek. Op welke zoektermen wordt u het best gevonden en wat moet zeker vermeld staan op uw website?

Google analytics

Wij voorzien standaard een integratie van Google Analytics zodat u steeds alle bezoekers kan tracken op uw website.

Website content

Website content

Wij begeleiden u graag met de tekstuele invulling van uw website, zodat uw website snel opgeleverd kan worden.

Goede prijs-kwaliteit

Goede prijs-kwaliteit

We verzorgen uw website tot in de puntjes en scholen ons steeds bij met de nieuwste technieken. Wij leveren een heel goede prijs-kwaliteitsverhouding.

website laten bouwen

Interesse om een website op maat te laten bouwen?

Wij zijn enthousiast om uw nieuwe website uit te bouwen. We werken steeds vlot en zijn altijd bereikbaar voor ondersteuning. Via onze contactpagina kan u extra informatie vragen of meteen offerte aanvragen.