Webshop

Heeft u een vraag of wenst u een offerte?

Koop lokaal

Een eigen webshop

Als u er over nadenkt om een webshop op te starten, dan kunnen wij u hier zeker mee helpen. Koop lokaal” is momenteel hot-topic, het is dus niet meer dan logisch dat steeds meer bedrijven er voor kiezen om een webshop te laten maken. 

 

Door uw producten online aan te bieden, kan u in één keer een zeer grote groep van potentiële klanten aanspreken. Hierdoor zorgt u voor een extra bron van inkomsten

Onze oplossingen

Betaalbare webshops

Wij maken gebruik van het WooCommerce platform als basis voor uw webshop. WooCommerce is één van de meest gebruikte platformen ter wereld en hoeft zich dus niet meer te bewijzen. Door zijn handige interface dient u geen technicus te zijn om producten toe te voegen of prijzen aan te passen.

 

WooCommerce stelt ons in de mogelijkheid om uw webshop volledig naar uw wens te ontwerpen. Om betalingen veilig te laten uitvoeren wordt er gebruik gemaakt van Mollie. Mollie zorgt er voor dat uw klanten producten kunnen aanschaffen met een betaalmethode naar keuze. Gemakkelijk, veilig en zonder gedoe. 

Uw winkel in uw broekzak

Uw webshop is ook te bedienen via een handige app. De app is gemakkelijk te installeren op uw smartphone. Zo heeft u steeds alle gegevens bij de hand:

Productfotografie

Laat uw producten schitteren

Op een webshop is het zeer belangrijk om uw producten perfect te etaleren. Klanten kunnen namelijk enkel maar afgaan op de afbeeldingen die bijgestaan worden door tekst. Een onscherpe, wazige of verkeerd uitgelichte afbeelding, kan er voor zorgen dat uw klant afhaakt en dan toch maar bij uw concurrenten gaat bestellen. 

Om dit probleem te verhelpen, bieden wij productfotografie graag als extra dienst aan.

Vraag ons gerust meer info via onze contactpagina.

blijven investeren

Promotie

Enkel maar een webshop laten bouwen is vaak niet voldoende om uw producten te verkopen. Als u een nieuwe wagen koopt, dient u er namelijk brandstof in te gieten om vooruit te komen. Dat is niet anders bij een webshop. 

Wanneer uw webshop opgeleverd wordt en aangevuld is met al uw producten, dient er blijvend geïnvesteerd te worden in de promotie er van. Hierbij denken we aan online advertenties op Google of via sociale media kanalen. Maar ook aan offline advertenties zoals het verdelen van flyers in de buurt of een promotie in een folder. 

Dit wordt door veel mensen onderschat, en daarom maken we u hier graag attent op. 

Wij geven u graag meer info over de mogelijkheden. 

hoe gaan we te werk

Ons stappenplan voor een webshop op maat

Stap 1: Domeinnaam en webruimte

Indien dit nog niet gebeurd is, registreren we een domeinnaam en webruimte voor u. 

Stap 2: Inhoud bepalen

Om uw webshop zelf tekstueel op te vullen kan u gebruik maken van onze gratis zoekwoordenonderzoek. U kan er ook voor kiezen om beroep te doen op onze vaste copywriter.

Stap 3: Nieuw design

We maken een volledig nieuw ontwerp op voor uw webshop. Dit doen we op basis van uw nieuwe of huidige huisstijl zodat alles mooi in lijn is met elkaar.

Stap 4: Toevoegen producten

Op basis van uw productenlijst worden alle producten en bijhorende eigenschappen aan de webshop toegevoegd. Via een aparte omgeving kan u een eerste voorbeeld van uw webshop bekijken. 

Stap 5: Responsive maken en testen

We maken uw webshop mobielvriendelijk en testen alles  uitgebreid. In deze stap is er voldoende ruimte om feedback te geven.

Stap 6: Uw webshop wordt online geplaatst

Eénmaal de webshop goedgekeurd is, plaatsen we deze online. Het shoppen kan beginnen!

website laten bouwen

Interesse om een webshop te laten bouwen?

Wij zijn enthousiast om uw nieuwe webshop uit te bouwen. We werken steeds vlot en zijn altijd bereikbaar voor ondersteuning. Via onze contactpagina kan u extra informatie vragen of meteen offerte aanvragen.