Webdesign

Heeft u een vraag of wenst u een offerte?

Wat we doen

Onze diensten

One-page websites

Een one-page website is een website die bestaat uit één enkele pagina. Uw potentiële klant heeft meteen een goed overzicht en dient zich geen weg te banen door verschillende menu’s. Een one-page website is vaak al voldoende om je zaak online te presenteren aan uw toekomstige klanten. Met een one-page website bieden wij een betaalbare oplossing.

Eenvoudige websites

Wenst u een kleine website met meerdere pagina’s met extra uitleg over uw verschillende diensten? Dan kiest u best voor onze eenvoudige website. Deze websites bevatten alle nodige functionaliteiten. Pixelle ontwerpt uw eenvoudige website op basis van onze eigen thema’s. U heeft keuze uit onze verschillende designs en dit allemaal voor een betaalbare prijs.

Website op maat

Met een eigen, professionele website op maat overtuigt u uw klanten van professionaliteit en haalt u meer omzet binnen. Bij onze websites op maat, beginnen we van nul en bouwen we een volledige nieuwe website op. We starten bij de opbouw en de inhoud van de website en begeleiden u in de toepassing van de nodige zoekwoorden voor de SEO.  

Webshop

Wenst u graag een webshop uit te bouwen? Wij begeleiden u graag in het volledig proces. Door uw producten online aan te bieden, kan u in één keer een grote groep potentiële klanten aanspreken. Hierdoor zorgt u voor een extra bron van inkomsten. De webshop wordt opgebouwd in een handig systeem en wordt ook ondersteunt met een handige app. 

website laten bouwen

Zin in een creatieve samenwerking?

Wij zijn enthousiast om uw creatieve ideeën uit te werken. Voor Pixelle is een vlotte communicatie steeds topprioriteit. Via onze contactpagina kan u extra informatie vragen of meteen offerte aanvragen.