Waarom investeren in een professionele website?

Mensen vragen zich vaak af wat de meerwaarde is van een website te hebben. De dag van vandaag zijn er zoveel sociale media kanalen dat velen denken dat dit voldoende is. Niets is minder waar. Een eigen website hebben is nog altijd topprioriteit! Dit zijn de redenen waarom je toch wil investeren in een professionele website:

Reden 1: je eigen 'stukje grond' op het internet

Jouw website kan je zien als je digitale bouwgrond op het web. Dit is de enige plek online waar jij volledige controle over hebt. Het is uiterst belangrijk om deze plek goed te benutten en verder uit te bouwen. Het hoofddoel van de andere social media kanalen is om mensen naar jouw website te brengen. Het wordt zo een grote verzameling van prospecten en klanten. Jij bepaalt wat geschreven en gecommuniceerd wordt en zo overtuig je je klanten en prospecten via verschillende call to actions.

Reden 2: op lange termijn kan je niet rekenen op social media platformen

Als je goed nadenkt, weet je dat je eigenlijk niet 100% kan rekenen op de social media platformen op lange termijn. Ze zijn heel belangrijk, maar niet als vaste en énige plek op het web. Als zo’n platform over enkele jaren verdwijnt of zijn regels verandert, ben je volledig afhankelijk van dat platform.

Reden 3: investering voor je zaak

Het is belangrijk om te investeren in je website. Jouw website moet bereikbaar zijn via je eigen webadres. Een handige domeinnaam die uniek is voor jouw zaak. Doorheen de jaren bouw je aan je website en zorg je voor een goede naam van je bedrijf. Het is daarom heel nuttig om belangrijke informatie toe te voegen. Zo blijft je website interessant.

Reden 4: straalt professionaliteit uit

De hoofdreden om te investeren in een website blijft dat het echt professionaliteit uitstraalt voor uw bedrijf. Met een mooie en professionele website, is je klant al de helft overtuigt. Je wekt meteen een goed gevoel op bij de klant én een gevoel van vertrouwen. Klanten klikken snel weg als het gevoel niet goed zit, zéker bij webshops.

Pauline Chevalier

Pixelle is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Deinze dat opgericht is door Pauline Chevalier. Pauline is een grafisch vormgever, webdesigner en fotograaf. Met veel passie staat ze voor u klaar om al uw grafische projecten tot een goed einde te brengen.

Laten we

samenwerken

Eerste contact via: