Services

Om de boodschap van uw bedrijf professioneel over te brengen, heeft u ondersteunend grafisch materiaal nodig. Wij creëren stijlvolle, doordachte en visueel sterke communicatie. Overtuig uw potentiële klanten met een professionele look-and-feel en verwen uw bestaande klanten met een smaakvolle branding. We denken mee met u en bieden creatieve oplossingen.

Grafisch Ontwerp

Passie voor ontwerpen drijft ons in wat we doen. Elk project wordt met grote zorg en aandacht uitgewerkt om uw visie te belichamen. We werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat de inhoud en vorm samenkomen in een sterk, samenhangend concept waarin uw verhaal centraal staat.

Webdesign

In het digitale tijdperk van vandaag is een professionele website onmisbaar. Uw website dient als uw virtuele visitekaartje, toegankelijk voor een wereldwijd publiek. Met een eigen website kunt u gemakkelijk informatie delen met bestaande klanten en nieuwe klanten overtuigen. Het bouwen van vertrouwen en ondersteuning van uw bedrijf is onze prioriteit.

Webshop

“Koop lokaal” is een belangrijke trend. Daarom stappen steeds meer bedrijven over naar een eigen webshop. Door uw producten online te verkopen, creëert u een extra inkomstenbron en bereikt u tegelijkertijd een groter publiek. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij elke stap van het proces.

Social media

We maken van uw sociale media feed een waar kunstwerk. Ons social media plan stelt u in staat om uw sociale media uit te besteden, zodat u zich kunt richten op de groei van uw bedrijf. We ontwikkelen de inhoud van uw sociale media berichten in nauwe samenwerking met u om tot het beste resultaat te komen.

Bedrijfsfotografie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Met bedrijfsfotografie kunnen we de persoonlijkheid en essentie van uw bedrijf vastleggen. Of het nu gaat om productfotografie, evenementenfotografie of teamfoto’s, onze professionele diensten zullen de unieke uitstraling van uw bedrijf belichten.

Grafische Ondersteuning

Op zoek naar een oppepper voor uw visuele content? Pixelle is uw vertrouwde partner voor grafische versterking, of het nu binnen uw bedrijf of uw marketingafdeling is. Ik creëer alles volgens uw huisstijl en lever het af op een tempo dat gelijke tred houdt met de snelheid van uw bedrijf. Visitekaartjes, flyers, brochures, magazines, social media posts, nieuwsbrieven, affiches, promotiemateriaal… wat uw grafische behoeften ook zijn, ik sta klaar om u bij te staan. En voor al uw drukwerk behoeften, vertrouw op Pixelle om samen te werken voor het optimale resultaat.

Op zoek naar een creatieve partner?

Heeft uw merk een visuele opfrisbeurt nodig of bent u klaar om uw digitale aanwezigheid te versterken? Laten we samen uw project tot leven brengen. Bij Pixelle werk ik nauw met u samen om ontwerpen te creëren die niet alleen esthetisch zijn, maar ook uw bedrijfsdoelen ondersteunen. Neem vandaag nog contact op en laten we samen de volgende stap zetten naar het versterken van uw merk. Uw visie, in combinatie met mijn expertise, kan leiden tot uitzonderlijke resultaten.