Services

Om de boodschap van uw bedrijf professioneel over te brengen, heeft u ondersteunend grafisch materiaal nodig. Wij creëren stijlvolle, doordachte en visueel sterke communicatie. Overtuig uw potentiële klanten met een professionele look-and-feel en verwen uw bestaande klanten met een smaakvolle branding. We denken mee met u en bieden creatieve oplossingen.

Graphic Design

Vormgeven met passie, dat is waar we goed in zijn. Ieder project wordt met veel liefde uitgewerkt en krijgt de nodige aandacht. We denken mee met de klant en zorgen voor de juiste visuele vertaling voor uw project. Inhoud en vorm worden één sterk concept waar uw verhaal in verweven zit.

Webdesign

Een website is een must voor elke moderne ondernemer. Uw eigen visitekaartje op het web dat bereikbaar is voor iedereen. Met een eigen professionele website kan u gemakkelijk informatie delen met uw bestaande klanten en nieuwe klanten overtuigen om klant te worden. Met een website wordt uw zaak ondersteund en schep je meteen een vertrouwensband.

Webshop

“Koop lokaal” is hot-topic en niet meer weg te denken.

Het is dus niet meer dan logisch dat steeds meer bedrijven de stap wagen richting een eigen webshop.

Door uw producten online aan te bieden zorgt u voor een extra bron van inkomsten.

Ook krijgt u er meteen een grote hoeveelheid aan potentiële klanten bij. Wij helpen je van A tot Z.

Social media

Wij bouwen uw social media feed uit tot een echt pareltje. Via ons social media plan kan je dit zelf volledig laten uitbesteden en je zorgeloos bezighouden met de groei van uw bedrijf. De inhoud van de social media posts wordt opgebouwd in overleg met de klant om zo tot een optimaal resultaat te komen.

Fotografie

Met een creatief en doordacht logo kunnen mensen uw bedrijf in één oogopslag herkennen. Uw logo is hét visuele aspect van uw bedrijf en geeft meteen de juiste uitsraling aan uw bedrijf. Naast uw logo werken we ook een huisstijlhandboek uit met alle technische gegevens van uw nieuwe bedrijfslook.

Graphic Support

Wil je als bedrijf uw visuele content een upgrade geven? Pixelle is beschikbaar voor grafische ondersteuning in uw bedrijf of marketingdienst. We creëren alles binnen uw huisstijl en leveren dit op een razendsnel tempo af. Visitekaartjes, flyers, brochures, magazines, social media posts, nieuwsbrieven, affiches, promotiemateriaal,… Ook voor al uw drukwerk staan we u graag bij om zo tot een optimaal resultaat te komen.

Op zoek naar een creatieve partner?

Uw zoektocht stopt hier. We zijn zeer benieuwd naar het project dat u voor ogen heeft! Contacteer ons voor meer informatie of vraag meteen naar een offerte!