Portfolio Webdesign

Heeft u een vraag of wenst u een offerte?

Portfolio

Webdesign

Enkele van onze webdesign projecten.

LiJolie

LiJolie Brows & Beauty is een schoonheidssalon uit Gavere dat vooral gespecialiseerd is in semi-permanente make-up. Bij Lisa kan je terecht voor allerlei beauty-behandelingen. Wij staken de website in een nieuw jasje! De website bevat extra functionaliteiten zoals een handige afspraak-module waar automatisch voorschotten kunnen betaald worden. 

Fit in Wontergem

Fit in Wontergem is de praktijk van kinesiste Annick De Neve en kinisiste Stefanie De Paepe. De website is opgebouwd met moderne elementen en leuke subtiele effecten. De kleuren van de huisstijl zijn volledig doorgetrokken. 

Kantoor Heirman

Kantoor Heirman is een bewust kleinschalig accountantskantoor, opgericht in 2012. Ze staan voor een persoonlijke en kwaliteitsvolle totaalservice van al uw boekhoudkundige, fiscale en administratieve verplichtingen. De huisstijl werd volledig doorgetrokken in de website en er werd gekozen voor een strakke en duidelijke lay-out.

Villamuze

De zusjes Vaernewyck startten samen een nieuw muzikaal project. Voor het logo en de website deden ze beroep op Pixelle. Na een brainstormsessie, gingen we aan de slag met het logo. Er was voldoende ruimte om feedback te geven en zo kwamen we samen tot het nieuwe logo. Na het logo gingen we van start met de website. De website bevat de huisstijlelementen en kleuren die bepaald werden bij het ontwerp van het logo. 

Summitcare

Els Lietaert is een sportieve duizendpoot en via haar project Summitcare kan je samen met Els op ontdekking gaan. Els biedt onder andere lessen yoga en core stability aan, maar ook georganiseerde wandelingen. Voor lezingen en workshops over beweging en gezondheid ben je ook aan het juiste adres. 

Effecto

Saskia Demedts is het gezicht achter schoonheidsinstituut Effecto. Pixelle stond in voor de uitwerking van de website. Het logo en de huisstijlkleuren waren reeds bepaald en werden doorgetrokken in de website. 

Titan Blades

De Titan Blades zijn de floorballclub uit Pittem. Zij kozen voor een one-page website op maat. De website bestaat uit verschillende rubrieken en geven duidelijk alle info weer. Aan de hand van het menu spring je snel naar de volgende rubriek.

Chevalier Solutions

Chevalier Solutions staat onder leiding van Ir. Philippe Chevalier. Pixelle stond in voor het logo, de huisstijl en de website. De website werd in een modern jasje gestoken.

Architectuur & Structuur

Bart Vanhaelst is ir. architect en het gezicht van het bedrijf Architectuur & Structuur, gevestigd in Gottem. Pixelle stond in voor de logo-concepten, verschillende huisstijldocumenten en de website. Het hoofdlogo bestaat uit de 2 subdiviesies: architectuur en structuur. Deze 2 logo’s smelten samen tot het hoofdlogo.  

Website laten bouwen

Bent u ook enthousiast?

Wij kijken er naar uit om uw creatieve ideeën uit te werken. Voor Pixelle is een vlotte communicatie steeds topprioriteit. Via onze contactpagina kan u extra informatie vragen of meteen offerte aanvragen.