graphic designer

versterk je visuele identiteit

Op zoek naar een graphic designer?

Het kiezen van de juiste graphic designer is heel belangrijk voor hoe jouw merk of project eruit gaat zien. Je wilt iemand die goed kan ontwerpen, maar ook snapt wat jij wilt. Wij richten ons op grafische vormgeving dat precies past bij wat jij zoekt. We kunnen je helpen met alles, van een logo tot een hele website.

Logo en huisstijl van Pixelle

Graphic design in jouw huisstijl

Een eigen stijl maakt jouw merk makkelijk te herkennen. Daarom zorgen we ervoor dat alles wat we maken, zoals logo’s, banners en flyers, goed bij elkaar en bij jouw merk past. Zo ziet alles er mooi en passend uit.

Duidelijke communicatie

Goede communicatie is heel belangrijk voor het slagen van een project. We vinden het belangrijk om open en eerlijk met je te praten. Van het eerste gesprek tot het eind van het project, je weet altijd hoe het ervoor staat. Zo komen we samen tot een goed eindresultaat.

Zaakvoerster Pauline van Pixelle Grafisch Ontwerpbureau

Kies voor je eigen gemak

Je grafische werk uitbesteden kan heel makkelijk zijn. We zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en dat jij je geen zorgen hoeft te maken. Geen verrassingen als het gaat om kosten en we leggen alles duidelijk uit.

Waarom kiezen voor Pixelle als graphic designer?

Het kiezen van een graphic designer is een belangrijke stap. Wat ons speciaal maakt, is onze focus op eerlijke prijzen en het leveren van werk dat je echt blij maakt. We geloven sterk in maatwerk, bij ons krijg je geen standaardoplossingen. Vanaf het eerste contact tot het afleveren van het project, je bent voor ons een gewaardeerde partner en geen nummer.