Logo en huisstijl

Heeft u een vraag of wenst u een offerte?

Pixelle uw grafisch ontwerp bureau

Wij ontwerpen uw logo met een bijhorende huisstijl

Vrommant logo

Met een creatief en doordacht logo kunnen mensen uw bedrijf in één oogopslag herkennen. Uw logo is zichtbaar op alles wat met uw bedrijf te maken heeft en is dus één van de belangrijkste grafische elementen van uw zaak. Daarom is het van groot belang dat het ontwerp van uw logo meteen goed zit.

 

Na een grondige brainstormsessie maken wij steeds enkele voorontwerpen die afgestemd worden op al uw wensen. Hierna krijgt u de mogelijkheid om feedback te geven. Wanneer u volledig tevreden bent met het resultaat, leveren wij het logo aan die aansluit bij uw bedrijf.

huisstijl ontwerp

Een huisstijl, de rode draad

Naast een sterk logo ontwerp is het belangrijk om de herkenbaarheid van uw bedrijf door te trekken in al uw communicatiemiddelen. Door gebruik te maken van een eigen huisstijl zorgt u er voor dat de look and feel van uw zaak overal aanwezig is. Dit weerspiegelt uw professionaliteit en versterkt het vertrouwen van uw klanten.

 

Pixelle ontwerpt een huisstijl die rekening houdt met alle grafische aspecten. Hierbij wordt onder andere bekeken welke verschillende kleuren bij uw bedrijf passen en welke lettertypes aansluiten bij uw identiteit. Deze nieuwe huisstijl kan vervolgens gebruikt worden voor al uw ontwerp en drukwerk, zoals offertes, facturen, e-mails, folders, …

hoe gaan we te werk

Ons stappenplan voor het maken van uw logo en huisstijl

Stap 1: brainstorm

We gaan op zoek naar de juiste stijl die bij uw onderneming past. Verschillende voorbeelden worden verzameld op een moodboard waarop we ons verder baseren.

Stap 2: ontwerp

Nadat beslist wordt welke stijl gebruikt zal worden, starten we met het ontwerp. Er worden verschillende voorstellen opgemaakt. Deze worden aan u bezorgd in een pdf-bestand.

Stap 3: correcties

Nu is het tijd om uw mening aan ons door te geven. In deze stap is er voldoende ruimte om ons van feedback te voorzien, zo kunnen we samen het beste eindresultaat bekomen.

Stap 4: aflevering

Het ontwerp wordt in meerdere bestandsformaten aangeleverd. Zo kan u deze overal gebruiken, zowel voor drukwerk, als online. Het huisstijldocument wordt bezorgd in een pdf-bestand.

Een samenwerking met pixelle

Onze troeven

Website content

Creatieve oplossingen

Wij denken mee met onze klanten en zorgen samen voor de beste creatieve oplossing. De digitale wereld staat niet stil, wij gebruiken steeds de nieuwste technieken.

Goede prijs-kwaliteit

Goede prijs-kwaliteit

Uw design wordt volgens ons stappenplan opgebouwd en tot in de puntjes uitgewerkt. Wij leveren een heel goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Vlotte Communicatie

Vlotte communicatie

Pixelle is steeds vlot bereikbaar voor ondersteuning. Zowel telefonisch als via mail zijn wij beschikbaar voor al uw vragen.

Ga met ons in zee

Een logo of huisstijl nodig voor uw bedrijf?

Wij zijn enthousiast om uw creatieve ideeën uit te werken. Voor Pixelle is een vlotte communicatie steeds topprioriteit. Via onze contactpagina kan u extra informatie vragen of meteen offerte aanvragen.