Grafisch ontwerp

Heeft u een vraag of wenst u een offerte?

Wat we doen

Onze diensten

Logo en huisstijl

Met een creatief en doordacht bedrijfslogo kunnen uw klanten uw bedrijf in één oogopslag herkennen. Het is één van de belangrijkste elementen binnen uw zaak. Uw logo zal te zien zijn op alles wat met uw bedrijf te maken heeft. Een huisstijl zorgt er voor dat de look & feel van uw zaak wordt doorgetrokken in al uw communicatiemiddelen. Dit wekt vertrouwen en professionaliteit op. 

Ontwerp en drukwerk

Wenst u een kleine website met meerdere pagina’s met extra uitleg over uw verschillende diensten? Dan kiest u best voor onze eenvoudige website. Deze websites bevatten alle nodige functionaliteiten. Pixelle ontwerpt uw eenvoudige website op basis van onze eigen thema’s. U heeft keuze uit onze verschillende designs en dit allemaal voor een betaalbare prijs.

Promotiemateriaal

Wij zorgen voor allerlei promotiemateriaal op maat voor uw bedrijf. Wij maken een mooi ontwerp en laten het materiaal drukken bij onze leveranciers. Wij staan in voor het ontwerp, de communicatie, de leveringen en controle van de items. Bij Pixelle is er één vast contactpersoon voor al uw grafische communicatie.

Social media

Wij kunnen ook instaan voor de content creating voor al uw sociale media kanalen. Aan de hand van een duidelijk stramien, wordt uw bedrijf volledig begeleid met een social media plan per maand. Hier wordt duidelijk wat uw bedrijf allemaal moet posten op de verschillende kanalen.

Sterk grafisch ontwerp

Zin in een creatieve samenwerking?

Wij zijn enthousiast om uw creatieve ideeën uit te werken. Voor Pixelle is een vlotte communicatie steeds topprioriteit. Via onze contactpagina kan u extra informatie vragen of meteen offerte aanvragen.